Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

У Теребовлянському академічному ліцеї імені Ярослави Стецько відкрили “Клас безпеки”. Це 49 клас в Тернопільському районні та 104 в області.
У класі дотримано зонального принципу організації освітнього простору, зокрема, створено зону навчання та інформаційні зони-виставки: медичної допомоги, пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту, хімічної і ядерної видів небезпеки.
Участь у відкриті взяв заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко, який акцентував на необхідності таких класів у кожній школі.
“У цьому класі діти зможуть в теорії і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, надавати домедичну допомогу, а також отримають багато інших корисних знань. В час повномасштабної війни подібні навички особливо актуальні, адже можуть рятувати життя”, – сказав Віктор Устенко.
Клас обладнаний мультимедійним комплексом, фліпчартом, навчальними, методичними та наочними посібниками, оригіналами та макетами засобів захисту, наочності та всім необхідним для результативного формування в учнів уявлень про власну безпеку та безпеку оточуючих.

Мітки:

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська