Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

До Тернополя повертається відреставрована столітня брама

Столітню браму з Тернополя, яка поїхала на реставрацію до Львова, вже повертають на місце. Ця брама змогла отримати друге життя завдяки патронам та спонсорам.

– З великою радістю повідомляємо, що брама з вулиці Сагайдачного 11 повертається на своє місце в оновленому вигляді! Їй повернули оригінальний колір та автентичний дизайн. На Великодні свята закликаємо шпацерувати  разом із рідними вулицею Сагайдачного, фотографувати/сь та позначати нас у соцмережах! А зазирнути в середину кам’яниці пана Куллянди 1923 року вам випаде можливість 11-12 травня в рамках заходу «Спадщина на часі».  Реєструйтесь та запрошуйте друзів! –  повідомили на сторінці «Брами Тернополя».

До слова, брама на Сагайдачного, 11 – перша, яку відреставрують у межах проєкту «Брама Тернополя». Нове життя планують дати ще кільком таким об’єктам, які розташовані на вулицях Франка, Камінній, бульварі Шевченка. Про це «Сороці» розповів співзасновник проєкту «Брама Тернополя», дизайнер Павло Петрига.


Мітки: ,

Джерело | Сорока

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська