Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Чемпіонат Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту з літнього біатлону серед наймолодших назвав переможців і провів Олімпійський урок #beactive

Відкритий чемпіонат КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» з літнього біатлону впродовж двох днів тривав навчально спортивній базі з біатлону, що в селі Підгороднє Тернопільського району.

У змаганнях взяло участь 85 юних біатлоністів. Спортсмени виступали у вікових групах 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н. та 2010 р.н. і молодші. В перший день змагань учасники двох старших вікових груп бігли спринт кросом (стрільба тільки з положення лежачи) на дистанціях 2,5 км та 1,5 км, а наймолодші учасники мали крос 0,5 км.

У другий день у програмі двох старших вікових груп була гонка на лижоролерах 1,2 км. А група 2010 р.н. і молодші розділилися на дві підгрупи, які бігли 0,5 км одні на лижоролерах, інші – на роликових ковзанах.

Переможцями та призерами змагань у спринті стали: Джумак Сергій, Матляк Степан, Дацько Олександр, Процик Ольга, Гуцуляк Ірина, Гнот Олена, Марценюк Костянтин, Тарасюк Тарас, Кожевніков Микола, Гураль Діана, Доценко Олена, Бауер Аліна.

Переможці та призери змагань в кросі: Крамар Михайло, Сидяга Андрій, Пономаренко Євген, Захарчук Ксенія, Крамар Маріанна, Джумак Катерина.

Переможці та призери на лижоролерах та роликових ковзанах: Тесельський Назарій, Матляк Степан, Дацько Олександр, Процик Ольга, Яськів Софія, Русин Елеонора, Марценюк Костянтин, Підручний Максим, Кожевніков Микола, Бауер Аліна, Гураль Діана, Доценко Олена, Сидяга Андрій, Підручний Дмитро, Марчук Ігор, Кость Віктор Чорний Любомир, Мигаль Матвій, Ціх Катерина, Змарко Анастасія, Довбенко Юлія, Михайлів Єлизавета, Маценко Катерина, Доценко Анастасія.

Юних тернопільських біатлоністів тренують Ігор Починок, Назар і Тетяна Бурики, Василь Кирилюк та Іван Стецюк.

Переможці та призери чемпіонату нагороджені грамотами, медалями, пам’ятними відзнаками від місцевого осередку НОК України в Тернопільській області, який на початку нового навчального року проводить традиційні Олімпійські уроки для школярів. До речі, для наймолодших учасників змагань Олімпійський урок провів Ігор Починок – заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури, один із тренерів Національної збірної України з біатлону.


Джерело | управління фізичної культури та спорту ТОДА

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська