Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Тернопільські студентки передали гостинці дівчатам-військовослужбовцям в зону проведення ООС

Студентки Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського передали гостинці жінкам-військовослужбовцям в зону проведення ООС.

У рамках проекту «Дівчата – дівчатам» вони заадресували на схід України 15 посилок. У пакунках – засоби гігієни, натільна білизна, термобілизна, теплі куртки, шкарпетки, шапки і рукавиці, медикаменти та кошти, взуття і т.д.

«У всіх одна мета – захистити Україну. А хто ж краще зрозуміє дівочі потреби, як не ми, – такі ж дівчата. От і намагаємося хоч чимось їм допомогти», – зазначила студентка четвертого курсу медичного факультету Олена Федчишин.

У прес-службі ТНМУ розповіли, що проект «Дівчата – дівчатам» працює на повну вже декілька місяців. Він об’єднав студентів, викладачів та керівництво навчального закладу задля можливості допомоги жінкам-захисницям: військовослужбовцям, медикам, добровольцям.

«Це надзвичайно сильні духом дівчата, які відмовилися від комфортного життя, звичного середовища, які своєю сміливістю та бажанням захищати – полонили наші серця та думки. Так і виникла ідея, яка переросла у цілий проєкт, з реальною можливістю допомогти. Ми щиро дякуємо керівництву ТНМУ за сприяння та всім, хто долучився до збору посилок», – додала студентка п’ятого курсу медичного факультету Аліна Мороз.


Джерело | ТНМУ

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська