Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Сім’я відомого громадського діяча та учасника бойових дій отримала сертифікат на квартиру в Тернополі.

Сім’я Миколи Казюка – військовослужбовця 80-ої десантно-штурмової бригади Збройних сил України, в День Незалежності отримала сертифікат на квартиру в Тернополі. Документ до свого нового помешкання учасник АТО отримав від голови Тернопільської ОДА Володимира Труша за наказом Президента України Володимира Зеленського.

З майбутньою дружиною Миколу познайомила війна. Саме під час служби на Сході він зустрів Тетяну. Родом з Луганщини, вона переїхала у Тернопіль.

                                           

Микола і Тетяна пройшли важкі випробування: хвилювання, довгі очікування на зустріч чи телефонний  дзвінок.

–          Вони є прикладом справжньої української сім’ї. Тому надзвичайно приємно було сьогодні вручати подружжю сертифікат на житло.Не менш приємно та неочікувано було отримати подарунок – іграшкову сову від маленької Анни-Марії. Бажаю, щоб у їхній новій домівці завжди панували любов, мир та затишок, – розповідає Володимир Труш.

До 30-річчя Незалежності 30 родин військовослужбовців з усієї країни отримали сертифікати на квартири за наказом Президента Володимира Зеленського.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська