Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Дорога Єдності на Тернопільщині: асфальтують останні 2 кілометри

Почали асфальтування останніх 2,2 км дороги М-30 Стрий – Ізварине у Тернопільській області
Ремонт 66,3 км Дороги Єдності на території Тернопільської області відбувається за програми “Велике Будівництво” Володимира Зеленського. На близько 60 кілометрах вже нанесено дорожню розмітку. Використовується технологія «холодного пластику». Така розмітка служить щонайменше 3 роки.
Також завершується влаштування металевого бар’єрного огородження на ремонтованих ділянках траси М-30 та влаштування пішохідних доріжок у населених пунктах.
Як інформує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, учора, 22 жовтня, дорожники почали укладання вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону у місті Бережани.
На ремонтованому відрізку замінено комунікації, влаштовано основу дороги з укріпленої цементом органно-мінеральної суміші завтовшки 22 см. Вирівнюючий шар має товщину 12 см. На нього буде влаштовано невдовзі верхній, фінішний шар щебенево-мастикового асфальтобетону (завтовшки 5 см).
Нагадуємо, що на 64,1 км автошляху вже укладено фінішний шар покриття. Це ділянки з Тернополя до Бережан та з Бережан до межі області. Крім ремонту покриття лагодимо 13 штучних споруд у складі дороги.
Загальна протяжність дороги М-12 в області становить 106,3 км (за винятком відрізку на балансі Тернопільської міської ради). Її частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м. Бережани було відремонтовано у 2018 році.
У 2021 році відновимо решту протяжності, аби Дорога Єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною. Ця дорога є головним об’єктом Великого будівництва 2021 в Тернопільській області.

default

default


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська