Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

5800 дітей Тернопільщини навчаються цьогоріч в оновлених школах (ФОТО)

Школи, у яких комфортно вчитися
Створити такі заклади – головне завдання реформи освіти, яка успішно впроваджується на Тернопільщині. Взірцевим прикладом модернізації закладів освіти стала Великоглибочецька загальноосвітня школа ім. Ярослава Стецька. За 30 років у закладі жодного разу не робили капітальний ремонт. Лише у цьому році в школі здійснено заходи з енергозбереження: замінено вікна, дах, утеплено фасади. Завдяки цьому, майже на третину зменшилось споживання газу.
Цьогоріч 5800 дітей пішли навчатись у відремонтовані освітні заклади
У школах області додатково створено 135 інклюзивних класів. Зразковим закладом освіти із врахуванням інклюзії та безбар’єрності став навчально-виховний комплекс у селі Підгородне Тернопільського району. Лише за рік «з нуля» вдалося збудувати освітній заклад на 70 дітей. Цьогоріч спільно з громадами придбано 12 шкільних автобусів на суму 24,4 млн грн.
Прийняли обласну програму «Дітям Тернопільщини – якісне і безпечне харчування» на 2021 – 2024 роки, де фінансування 2021 року становить 772 тис грн.

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська