Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

На Тернопільщині нетверезий водій намагався підкупити поліціянта

Мешканець Чортківського району пропонував поліцейським 200 доларів, щоб уникнути покарання за п’яну їзду

Намагаючись відкупитися хабарем, чоловік тепер може понести ще й кримінальну відповідальність. 

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора групи реагування патрульної поліції відділення поліції №3 міста Гусятин про те, що водій автомобіля “Мерседес” пропонує неправомірну вигоду, повідомляють у ГУ Національної поліції у Тернопільській області. 

Протиправне діяння жителя міста Хоростків задокументувала слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події. З’ясувалося, що чоловіка  патрульні спинили за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Тест показав, що в крові чоловіка рівень алкоголю перевищує дозволені межі, а саме 2,0 проміле. Водій за 200 доларів США намагався уникнути покарання.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Відповідальність за статтею 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП зловмисник теж нестиме.


Мітки: , ,

Джерело | 20 хвилин

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська