Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

У Тернополі під час комендатськоії години працювали таксисти без перепусток

Поліцейські Тернопільської області нагадують громадянам, що на території області діє комендантська година з 00:00 до 5:00. У цей період заборонено перебувати на вулицях без нагальної потреби та спеціальних перепусток, виданих комендатурою Тернопільської обласної військової адміністрації.

Під час комендантської години в обласному центрі працюють мобільні поліцейські групи, які забезпечують правопорядок, дорожній рух, виявлення та вилучення з незаконного обігу заборонених предметів та речовин, а також контроль за дотриманням комендантської години.

Особлива увага приділяється водіям, які здійснюють пасажирські перевезення. Вони також повинні мати спеціальні перепустки. У вересні поліцейські виявили 36 водіїв таксі, які працювали під час комендантської години без належно оформлених дозволів. Матеріали щодо перевізників-порушників направлено у Державну службу України з безпеки на транспорті.

За систематичні порушення правоохоронці склали адміністративні протоколи на 7 водіїв таксі за частиною 1 статті 164 КУПАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Працівники підприємств, які працюють у нічний період, також повинні окрім документів мати спеціальні перепустки. Такі заходи безпеки спрямовані на безпеку жителів краю.


Мітки: ,

Джерело | Тернопільська липа

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська