У Хмельницькому обговорювали роль Агенцій регіонального розвитку, серед них і тернопільську

“Роль Агенцій регіонального розвитку в реалізації державної регіональної політики, а також шляхи вдосконалення їх діяльності” – цю тему обговорили 30 листопада у Хмельницькому на круглому столі, організованому Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за сприяння та підтримки Швейцарсько-українського проєкту  «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD.

Участь у круглому столі взяв заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.

Про результати дослідження дієвості реалізації повноважень та перспективи діяльності агенцій регіонального розвитку чотирьох областей — Хмельницької, Вінницької, Сумської та Тернопільської — під час засідання розповіла експертка Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD Олена Бойко.

На зустрічі йшлося також про необхідність підвищення ефективності роботи агенцій регіонального розвитку в рамках процесу вступу до ЄС, зокрема приведення її діяльності у відповідність до європейських стандартів. Учасники засідання  долучилися до обговорення та запропонували низку ідей для більш ефективної ролі агенцій регіонального розвитку в реалізації державної регіональної політики, а також шляхи вдосконалення їх діяльності в межах процесу вступу до Європейського Союзу.

Деталі читайте на сайті Конгресу

Мітки: ,

Джерело | Тернопільска ОВА

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська