У новорічну ніч у Тернополі народилися двоє дівчаток

У новорічну ніч у Тернополі народилися двоє дівчаток.

Перші пологи у 2024 році у перинатальному центрі прийняли через 10 хвилин після півночі. Ще одне немовля народилося о другій годині ночі, повідомляє “Суспільне”.

Дівчинку, яка з’явилася на світ першою у цьому році, планують назвати Єлизаветою.

“Це найкращий подарунок, який тільки можна отримати на Новий рік. Було все швидко, все легко. Ми щасливі. Це неймовірне щастя. Бути мамою – це найбільший дар, який може мати жінка”– розповіла породілля Тетяна Олексів.

Вікторія Саламон також народила доньку у новорічну ніч. Ім’я для неї вибрала давно. Назве дівчинку Варварою.

“Це було неочікувано, бо ми трохи пізніше чекали на неї. Але такий нам подарунок під ялинку. Це круто, думаю. Я не хотіла на свята і вночі. Бо я народила вночі, о другій годині. Але вже як склалося. Була тривога. Трішки було страшно, але про те тоді не думалось. З жіночого боку це важко, але в мене відбулися пологи добре. Лікарі були добрі. Все пройшло добре. Дитинка і я здорові. Це не описати словами. Таке відчуття, ніби вона не вчора народилася, а була з нами завжди”, – поділилась матуся.


Мітки:

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська