Курсанти тернопільського коледжу приготували понад 30 страв із картоплі

Під час тижня предмета зі спеціальності «Кухар» курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою приготували страви виключно з картоплі. Про це повідомив начальник коледжу Вадим Ластовицький.

“Не знаєте, що приготувати в піст, нема сил на складний рецепт чи, навпаки, є натхнення зробити щось особливе?  Як добре, що у нас є картопля. Бо вона виручає завжди, особливо коли під рукою чимало перевірених рецептів. Насправді був вражений різноманіттям та для себе відкрив багато чого нового”,- каже він.

До слова, у коледж запрошують учнів, які завершують 9 клас.


Мітки:

Джерело | Терен

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська