Кухарі шкільних харчоблоків Тернопільської області підвищують кваліфікацію

 У рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування розпочалися тренінги для підвищення кваліфікації шкільних кухарівобласті. Навчання для ,,агентів змін” реформи шкільного харчування проводять тренери закладів професійної та фахової перед вищої освіти області – майстри виробничого навчання за професією ,,Кухар”.

Загалом у липні майже 200 працівників їдалень закладів загальної середньої освіти області пройдуть навчання.
Демонстративні курси з підвищення кваліфікації кухарів шкільних харчоблоків передбачають теоретичну та практичну частини.
Тренінги, які триватимуть з першого по 11 липня, стартували на базі ДНЗ ,,Вишнівецький професійний ліцей”.

Загалом у ДПТНЗ ,,Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”, ДНЗ ,,Вишнівецький професійний ліцей”, ДНЗ ,,Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою”, Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола кваліфікацію підвищуватимуть кухарі шкіл Збаразької, Зборівської, Шумської, Лановецької, Кременецької, Козівської, Підгаєцької міських рад, Великоберезовицької, Великобірківської, Вишнівецької, Підволочиської Козлівської селищних рад, Купчинецької, Підгороднянської, Борсуківської, Скориківської сільських рад.

Навчання для кожної групи кухарів відбуватиметься в рамках проєкту School Chef’s Training HubsDevelopment, триватиме три дні та охоплюватиме як теорію, так і практичні заняття.


Мітки: , ,

Джерело | Департамент освіти і науки Тернопільської ОВА

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська