Для тернополян провели тренінг з аеророзвідки

Тернополянам розповідали про роботу аеророзвідника та техніку, яку він використовує. Це робили під час тренінгу “Основи аеророзвідки за допомогою DJI Mavic”.

Про це Суспільному розповів координатор Центру готовності цивільних Тернополя Олександр Кикта. За його словами, організовують навчання представники благодійного фонду Сергія Притули.

“Під час тренінгу інструктор Юрій Лещишин розповів учасникам про ремесло аеророзвідника в сучасній війні. Також на тренінгу обговорили основні правила аеророзвідника, переваги DJI Mavic для аеророзвідки, що є найскладнішим у роботі аеророзвідника. Учасники отримали домашнє завдання. Ті, хто виконає його коректно, зможуть спробувати себе в ролі аеророзвідника на дронах DJI Mavic. Таке навчання буде вже на полігоні”, — каже координатор Олександр Кикта.

За словами координатора, щоб зареєструватись на навчання потрібно було зробити донат на будь-яку суму на рахунок благодійного фонду Сергія Притули. Цього разу участь у тренінгу взяли 30 людей, каже координатор.

“Ціллю проєкту Центр готовності цивільних є навчання цивільного населення базової військовій підготовці та надання навичок необхідних під час війни. Партнерами заходу є тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та кафедра Комп’ютерних систем та мереж ТНТУ.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська