Шістьма футболістами планують підсилити збаразький ФК «Галич»

Аутсайдер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року збаразький «Галич» схоже всерйоз вирішив залишити останнє місце турнірної таблиці, підсиливши свій склад у перший тиждень трансферного вікна одразу шістьма новими футболістами.

Найзірковішим новачок «Галича» став 21-річний універсал Артем Васильченко (може зіграти на позиції центрального захисника та опорного півзахисника), котрий у сезоні-2022 здобув із заліщицьким «Дністром» «золоті» нагороди першої обласної ліги, сезон-2023 розпочав теж у складі заліщан, але вже у вищій лізі чемпіонату області. А після першої половини того сезону перейшов до «ФАТ-Подоляни» (Тернопіль), за яку продовжував виступати в чемпіонаті області, а також дебютував в аматорському чемпіонаті України і провів за «Подолян» на «аматори» 18 поєдинків.

З «ФАТ-Подоляни» у розташування збаражчан перейшли 18-річні – захисник Арсен Царюк та півзахисник Олег Співак. Новачками «Галича» також стали: 18-річний півзахисник Олександр Божко («Сокіл» В. Березовиця), 18-річний нападник Максим Крамарчук (ФК «Трибухівці») та 20-річний півзахисник Станіслав Симчук («Медобори» Зелене).

Дебютувати за свою нову команду всі шестеро гравців зможуть уже сьогодні, 21 липня, у першому чвертьфінальному поєдинку кубку Тернопільської області, в якому «Галич» гратиме у гостях з «Медоборами» із Зеленого (Гусятинщина).


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська