Тернополянини підозрюють у крадіжці грошей з 15 водоматів

35-річного тернополянина підозрюють у крадіжці грошей з 15 водоматів. Сума збитків, завдана підприємцю, становить понад 10 тисяч гривень.

Про це повідомили в поліції Тернопільщини.

— Ще 20 травня до Тернопільського районного управління поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що став жертвою злодіїв. Невідомі вночі виламали дверцята п’яти водоматів, встановлених на масиві БАМ, та викрали звідти гроші, — йдеться у повідомленні.

Працівники поліції зареєстрували ще два аналогічних злочини: 23 травня зловмисники пошкодили та обікрали 7 водоматів, а 5 червня — 3.

Частину крадіжок зафіксували камери відеоспостереження. У ході досудового розслідування стало відомо, що на злочин невідомий йшов вночі. У водомати проникав шляхом віджиму дверей.

Працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції вийшли на слід підозрюваного, встановили його місцеперебування і з’ясували, що чоловік об’єктом крадіжок обирав водомати, встановлені неподалік його помешкання. Це раніше судимий за майнові злочини 35-річний житель обласного центру.

За словами оперативників, дана особа перебувала уже в офіційному розшуку за крадіжки автомобільних акумуляторів, вчинені на території Хмельниччини.

Вирішується питання про оголошення тернополянину підозри відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Мітки: , , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська