Жителі Тернопільщини зустріли загиблого захисника Кальченка Максима

Вчора, 28 липня, жителі Білецької громади, що на Тернопільщині, зустріли На щиті загиблого захисника України – Кальченка Максима Миколайовича.

Траурний кортеж проїхав через села громади, люди на знак глибокої шани виходили вздовж дороги та на колінах зустріли Героя, розділяючи велику втрату із рідними, близькими та побратимами. Символом його жертовної любові до Батьківщини стали запалені лампадки та квіти, що ними устелили останню блаженну дорогу.

Тіло загиблого захисника України поклали у храмі Архистратига Божого Михаїла у селі Мшанець. Пролунала перша заупокійна молитва, в якій просили для Героя блаженного упокоєння в Царстві Небесному.

Чин похорону сьогодні об 11:00.

“Вічна памʼять та шана воїну, що захищав цілісність і незалежність України, оберігав спокій і життя кожного українця. Щирі співчуття рідним, близьким та побратимам, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі… Тепер він ангелом у небі буде захищати нас та у снах приголубить та утішить згорьовану сім’ю… Громадо! Не забуваймо, завдяки кому ми сьогодні живемо! Його молоде серце зупинилось в боротьбі, щоб наші серця могли битись у вільній незламній Україні! Гідно з почестями проведімо в останню путь загиблого захисника України”, – йдеться у дописі громади. 

Співчуття рідним та близьким Героїв…


Мітки: ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська