Тернопільські поліцейські затримали двох злодіїв

У Тернопільській області поліція викрила злодіїв.

Про це повідомили в обласній поліції.

Із заявою про крадіжку електроінструментів та акумуляторних батарей до Борщівського відділення поліції звернулася мешканка одного з сіл Іване-Пустенської громади. Жінка розповіла, що в її гаражі побували невідомі, адже з приміщення зникло майно. Суму збитків оцінила в 10 000 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції встановили особу підозрюваного – це 51-річний односелець. Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності. Викрадені речі слідчі поліції у нього вилучили.

Декілька годин необхідно було працівникам Тернопільського районного управління поліції, аби встановити місцеперебування особи, причетної до крадіжки з магазину. Про таємне викрадення товару повідомила на спецлінію «102» співробітниця торговельного закладу. Вона заявила, що з крамниці невідомий викрав продукти.

Переглянувши камери відеоспостереження, оперативники поліції встановили, що до злочину причетний 33-річний тернополянин. Зловмисник неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, раніше судимий за аналогічні злочини. Працівники поліції затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.


Мітки: ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська