Жителька Тернопільщини обікрала пенсіонерку, за якою доглядала

До співробітників Чортківського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя Хмельниччини про те, що з квартири його 79-річної матері, яка проживає в Чорткові, невідома особа викрала 8 тисяч гривень. Чоловік виявив зникнення грошей під час чергового візиту до родички.

Про це повідомили в обласній поліції.

На місці події поліцейські не виявили слідів проникнення сторонніх осіб до квартири. Під час з’ясування обставин встановили, що до крадіжки причетна 40-річна жителька Чорткова, яка доглядала за потерпілою і допомагала їй по господарству. Гроші вона викрала ще у серпні. Запримітивши, де пенсіонерка зберігає кошти, непомітно витягнула їх звідти і згодом витратила.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років. Триває досудове розслідування.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська