В Тернополі нагородили рятувальник Артема Посоха

Рятувальник Артем Посох — справжній герой. Водій-сапер відділення піротехнічних робіт групи піротехнічних робіт частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Луганській області, він брав участь в очищенні деокупованої території України від вибухонебезпечних предметів. Це нелегка праця, що вимагає не лише професіоналізму, але й великої мужності.

Під час виконання завдань за призначенням внаслідок детонації ворожого боєприпасу Артем зазнав важкого поранення. На щастя, йому вдалось вистояти в цій складній ситуації, і тепер він проходить реабілітацію в Тернопільській області.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові Артема Посоха відзначено Указом Президента України та нагороджено Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Нагороду герою-рятувальнику вручив Голова Тернопільської військової адміністрації В’ячеслав Негода. Керівник ОВА відзначив, що така відданість справі та готовність ризикувати своїм життям заради інших є прикладом для нас усіх. Сьогодні ми вшановуємо не лише його, але й усіх героїв, які стали на захист України.


Мітки: , , , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська