Майже 72 тис тонн цукру виготовили у Тернопільській області

На Тернопільщині цукрові заводи виготовили майже 72 тисячі тонн цукру.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу директор департаменту агропромислового розвитку області Володимир Стахів.

«У Тернопільській області цукрові заводи переробили понад 516,6 тис. тонн цукрових буряків та виготовили майже 72 тисячі тонн цукру. Для порівняння, у минулому році у цей час виготовили практично вдвічі менше – понад 36 тис. тонн цукру», – зазначив Стахів.

На сьогодні в області працюють чотири цукрові заводи – у Чорткові, Хоросткові, Козові та Збаражі.


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська