На Тернопільщині обікрали двох чоловіків

На 14 000 гривень поповнили рахунок аферистів двоє місцевих жителів. Чоловіки перерахували гроші незнайомцям за автомобільні шини. Проте товару так і не отримали і кошти їм не повернули. Потерпілі звернулися за допомогою до працівників Тернопільського районного управління поліції. 

Про це повідомили в обласній поліції.

Як з’ясувалося, чоловіки в соціальних мережах знайшли оголошення про продаж коліс до транспортного засобу. Зв’язалися із продавцями, які сказали, що відправляють товар за частковою або повною оплатою. Тернополяни погодилися й перерахували обумовлені суми – 9000 та 5000 гривень. Після того, як гроші поступили на рахунки, зв’язок з торгівцями обірвався.

За фактами шахрайства дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Тривають заходи для встановлення осіб зловмисників та притягнення їх до відповідальності.


Мітки: ,

Джерело | Тернопільські події

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська