Напередодні Дня працівників харчової промисловості начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода привітав представників галузі

Напередодні Дня працівників харчової промисловості, що відзначається щороку у третю неділю жовтня, начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода привітав представників галузі та подякував їм за їхню важливу працю.
Очільник області підкреслив вагому роль працівників харчової промисловості в підтримці економіки та забезпеченні української армії:
“Попри всі виклики, ви продовжуєте працювати на благо нашої країни, забезпечуючи стабільність харчового ринку та підвищуючи експортний потенціал. Ваша праця – це запорука економічного зростання нашої області, що своєю чергою допомагає зміцнювати обороноздатність країни.”
Також В’ячеслав Негода підкреслив важливість подальшого розвитку харчової промисловості, наголосивши на необхідності створення сприятливих умов для бізнесу. Він висловив впевненість, що завдяки спільним зусиллям підприємців та місцевої влади, галузь зможе продовжувати зростати, підтримуючи економіку області та країни в цілому.
Цього року загальний обсяг виробництва у харчовій промисловості Тернопільщини зріс на 13% порівняно з попереднім роком, а експорт продукції збільшився на понад 20%. Це свідчить про підвищення якості продукції та розширення ринків збуту. Очікується, що до кінця року ці показники ще більше зростуть, що дозволить залучити до роботи більше людей, включаючи внутрішньо переміщених осіб.
Нагороди працівникам, які зробили особливий внесок у розвиток галузі, вручив перший заступник начальника ОВА Степан Куйбіда.

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська