Начальник Тернопільської ОВА провів робочу зустріч із заступником голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У період зростаючих викликів та загроз, злагоджена співпраця між державними структурами стає визначальним фактором для забезпечення безпеки регіону.

В’ячеслав Негода провів робочу зустріч із заступником голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Романом Примушем.

Під час зустрічі обговорили шляхи налагодження ефективної комунікації та подальшої взаємодії між державними структурами. Очільник Тернопільщини наголосив на важливості співпраці з ДСНС, особливо у сучасних умовах.

В’ячеслав Негода підкреслив високий рівень матеріально-технічної бази та злагодженої роботи підрозділів ДСНС на Тернопільщині, зазначивши, що цей показник є надзвичайно важливим для безпеки регіону. Також було обговорено питання підвищення готовності не лише обласного центру, а й районів до надзвичайних подій, що сприятиме оперативному реагуванню на будь-які загрози.


Мітки:

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська