На Тернопільщині відбувся перший науково-технічний форум-виставка «Інновації для майбутнього України»

На Тернопільщині відбувся перший науково-технічний форум-виставка «Інновації для майбутнього України».
Мета зустрічі – створити платформу для обміну ідеями та технологіями у сфері оборони. Це сприятиме налагодженню партнерств між малими виробниками, волонтерськими ініціативами та військовими структурами, що дозволить ефективніше реагувати на потреби української обороноздатності.
Серед запрошених спікерів заходу – начальник Тернопільської ОВА Вʼячеслав Негода. Він підкреслив, що виклики, які зараз стоять перед Україною, зобовʼязують шукати інноваційні рішення для перемоги над ворогом. А схожі форуми можуть у цьому неабияк допомогти, – про це повідомляє Тернопільська ОВА.
«Маємо розуміти наші можливості та максимально їх використовувати задля збільшення виробництва необхідної техніки та підтримки інновацій у сфері науки. Ми повинні організувати роботу так, щоб був результат. Тернопільська ОВА продовжить діалог з представниками бізнесу, науковцями, військовими, щоб знайти прийнятні та ефективні форми взаємодії для досягнення поставлених цілей. Адже сьогодні кожен зацікавлений в перемозі України над ворогом», – зазначив очільник краю.
Також Вʼячеслав Негода оглянув виставку, де учасники заходу представили новітні технології та розробки, що можуть суттєво посилити обороноздатність України.

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська