Слідчі з Тернопільщини вилучили гранату та набої у жителя області

Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами інкримінують слідчі 42-річному жителю Чортківського району. Фігурант за місцем проживання зберігав набої та гранату «Ф-1», повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Правоохоронці отримали інформацію про те, що чоловік незаконно зберігає вибуховий боєприпас з метою подальшого збуту. Під час проведеного санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного виявили 46 патронів калібру 7,62 мм та гранату «Ф-1», які він зберігав без передбаченого законом дозволу.

Речові докази працівники поліції вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Триває слідство.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська