Тернопільський виш співпрацюватиме з навчально-виховним комплексом «Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука»

У класичному університеті Тернополя відбулося підписання договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Тернопільським навчально-виховним комплексом «Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука».

Співробітництво із школою є важливим кроком у розвитку сучасної освіти, яке дозволяє об’єднати зусилля для впровадження новітніх підходів у навчальному процесі. Угода охоплює різні напрями – від науково-методичної підтримки вчителів до організації інтегрованих заходів та проєктів.

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк і заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Гонташ обговорили вектори спільної праці, які сприятимуть формуванню сучасних навичок у студентів та учнів.

«Взаємодія між нашими закладами дозволяє ефективніше реагувати на виклики сучасного освітнього середовища, спільно розробляючи нові підходи до навчання та виховання, які відповідають вимогам часу. Ми віримо, що наша співпраця стане основою для формування майбутнього покоління лідерів, здатних відбудовувати Україну та робити світ кращим», – зазначила Оксана Миронівна.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Гонташ поспілкувалася із присутніми  та розповіла історію освітнього закладу та його досягнення: «Школа заснована у 1947 році. Спершу вона не мала власного приміщення, тому функціонувала в корпусах інших закладів освіти. А у 1960 році була збудована нова будівля. Дотепер наш навчальний заклад славиться своїми вихованцями. Багато випускників стали науковцями, керівниками установ, спортсменами, але найбільше тішить, що кожен з них з теплотою відгукується про школу та з гідністю називає себе учнем шостої школи. Ми завжди пишалися тим, що можемо дати нашим дітям не лише знання, а й сформувати моральні цінності, які допомагають їм досягнути успіху у житті».

До заходу приєдналися проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк і завідувач кафедри освітології і педагогіки Володимир Чайка.


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська