На підприємствах та у закладах харчування області посилять моніторинг за дотриманням карантинних заходів.
Про це розповів голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. Таке рішення сьогодні прийняла комісія ТЕБ та НС.
Крім того, продовжено дію обмежувальних заходів, прийнятих раніше.
Ситуація в області щодо захворюваності на COVID-19 залишається стабільною. Та динаміка захворюваності перевищує встановлені норми.
Станом на 8 липня в області з діагнозом COVID-19 госпіталізовано 116 осіб, з них 19 – у важкому стані.
На амбулаторному лікуванні перебуває понад 700 осіб.
Зважаючи, що в області виявлено випадки захворюваності в колективах, комісія доручила Управлінню Держпродспоживслужби та Управлінню Держпраці посилити моніторинг щодо дотримання карантинних заходів на підприємствах з кількістю працівників понад 250 осіб та у закладах харчування.
