Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

У громадському транспорті Тернополя діють обмеження кількості пасажирів

Від сьогодні, 18 березня, у маршрутних автобусах не можна перевозити одночасно більше 10-ти людей, у тролейбусах – більше 20-ти, повідомив міський голова Сергій Надал. До кінця дня у міській раді будуть моніторити виконання цього рішення.
“Я закликаю тернополян обмежитися у поїздках громадським транспортом. Лише за крайньої необхідності вирушайте в дорогу. Вхід у транспорт буде через передні двері. Розумію, що контролювати процес водіям буде важко, проте ми змушені йти на радикальні міри. На жаль, вранці тернополяни не дотрималися рекомендацій і заходили у транспорт, навіть, коли бачили, що пасажирів уже багато. Ми зобов’язані берегти себе та не піддавати загрозі життя тих, хто поруч. Не виключаю, що нам доведеться вдатися до ще жорсткіших заходів та взагалі відмінити рух громадського транспорту, як це уже зробили у містах-сусідах”, – написав Сергій Надал на своїй сторінці у фейсбуку.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська