Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Жителька Тернополя плете гачком цікаві сумки зі шнурів (фотофакт)

Тернополянка Світлана Попович плете цікаві й модні сумки з поліефірних шнурів.

Цією справою вона захопилася нещодавно. До цього багато в’язала гачком та вишивала.

“Робіть щодня те, що вам приносить задоволення і ви будете щасливою людиною”, – радить рукодільниця і додає у фейсбуці фото свого чергового виробу.


“Час від часу у мене змінюється захоплення, але зараз я “присіл”а на поліефірний шнур від @petelkishop. І ось результат – нова сучасна сумка”, – розповідає Світлана.

У її трудовій книжці є тільки один запис – звукорежисер на радіо. Тому що, як зізнається Світлана в одному зі своїх постів, – вона дуже любить свою роботу. Працює Світлана Попович на Українському радіо Тернопіль (Суспільне).

“А от хобі у мене різні і зроблених кроків у рукоділлі дуже багато. Але ніколи свої роботи не показувала у соцмережах. Цього року спробувала”, – ділиться тернополянка.

Світлана робить і каркасні, й безкаркасні сумки.

“Липень пахне літом. Ягодами вже смакуємо та відпустку плануємо. А яка відпустка без вмістимої та екологічної авоськи? З нею можна ходити не тільки в магазин за продуктами, а також на пляж чимчикувати і ваші подорожі будуть в задоволення”, – так описала одну зі своїх робіт тернопільська майстриня.

Знайомство з рукоділлям у неї розпочалося саме із гачка. Перший в’язаний виріб  –  мереживний білий комірець для шкільної форми та в’язані білі манжети.

“Потім був крутецький кардіган. А тоді понеслось… Вишивка хрестиком, макраме, в’язання спицями, вишивка бісером, майстрування прикрас та біжутерії, крій та шиття. Ще не доробивши одного виробу, в голові вже інші плани. Завжди хотілося чогось такого, що не купиш в магазині, а це можливо тільки коли це щось авторське. У мене вдома в який кут не глянеш – всюди видно працю моїх рук. Вишиті ікони, картини, пошиті плаття, штори, тюлі та покривала, вишиті та вив’язані скатертини. А все тому, що дуже хочеться комфорту і затишку”, – розповіла Світлана Попович.

Вироби вона робить для друзів, рідних, а також на продаж.

Як повідомляла “обласТь”, ПИСЬМЕННИК ІЗ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ВИГОТОВЛЯЄ ПРОСТІ Й СТИЛЬНІ МЕБЛІ (ФОТО)


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська