Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

44-а артилерійська бригада, яка дислокується в Тернополі відзначає шосту річницю створення

Сьогодні, 9 вересня 44-а артилерійська бригада, яка дислокується в Тернополі та виконує бойові завдання у зоні проведення ООС відзначає шосту річницю з дня заснування.

Військовослужбовців бригади привітав голова Тернопільської обласної державної адміністарції Володимир Труш.

Підрозділи бригади були одними з перших, хто приступив до виконання завдань у зоні бойових дій, став на варті цілісності нашої країни і з честю виконував свій обов’язок. З першого дня формування частини військовослужбовці демонстрували професійність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, патріотизм та міцність духу. Всім відомі приклади відваги та високої професійної майстерності наших артилеристів. Окремі частини бригади вели бої на Бахмуті, під Дебальцевим, у Донецькому аеропорту. Це героїчні сторінки нашої історії, кожна з яких написана на прикладі ваших особистих подвигів. Чимало історій з передової нині залишається без оповіді і ще чекають свого часу. Ви наша гордість. Мужність і честь – це ті якості, які характеризують військовослужбовців 44-ої бригади. Поки у нас є такі захисники, поки артилеристи стоять на сторожі наших кордонів, українці можуть спати спокійно.

Мені сумно від того, що я не можу привітати вас особисто, але пандемія коронавірусу мине, і ми обов’язково у повному складі урочисто зберемося на плацу та подякуємо вам за відвагу та мужність.

Сьогодні ж щиро бажаю вам здоров’я, добробуту, родинного затишку та нових перемог. Пишаємося вами. Слава Україні! Героям слава!


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська