Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Європейська Солідарність у Тернополі розпочинає праймеріз кандидатів на посаду міського голови Тернополя

Міські вибори у Тернополі й місцеві вибори на Тернопільщині – це про Україну. Про її волю, народ, про її мову, армію, віру та культуру. І тому лідером Тернополя має бути той, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську політичну силу, представник нашої команди «Європейської Солідарності».
Послідовний, впевнений, рішучий, активний та сміливий. Лідер, який не боїться брати на себе відповідальність та приймати рішення, який знає і вміє об’єднувати навколо себе людей, формувати команду і досягати поставлених цілей.
Хто з запропонованих кандидатів гідний представляти громаду від «Європейської Солідарності», – вирішиться внутрішнім голосуванням членів політичної партії “Європейська Солідарність”.
Голосування за кандидатів триватиме на партійному офісі, починаючи з середи, 9 вересня, до п’ятниці, 11 вересня включно.
Серед кандидатів:
секретар Тернопільської міської ради, керівник Тернопільської міської організації ЄС Віктор Шумада
представник громадського руху ветеранів та волонтерів “Захисти Україну”, громадський діяч, фахівець у галузі спорту Віктор Мацикур
– директор ВАТ Тернопільське об’єднання «Текстерно» Лариса Слободянюк
голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук
керівник фракції ЄС у Тернопільській міській раді Володимир Місько
активістка ГО “Справа громад Тернопіль” Вікторія Кривоніс

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська