Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

У Тернополі професійна психологиня розповість батькам, як правильно говорити з дитиною про «це»

Поговорити з дитиною про “це”: основи сексуального виховання – відкрита лекція для батьків, яка невдовзі відбудеться у Тернополі.

Відвідавши лекцію присутні зможуть отримати прості, але дуже необхідні підказки:

– Коли розмовляти?

– Що говорити?
–  Як реагувати на запитання дитини?
–  Як подолати зніяковіння перед дитиною?
–  Що почитати, подивитися?

Спікер – Мар’яна Гевко, дитяча психологиня, консультантка з навчання та розвитку дитини, тренерка МГО “Міжнародний центр розвитку і лідерства”

«З дітьми важливо обговорювати їх появу на світ та інші теми, пов’язані з тілесністю та інтимом, адже у суспільстві теми “сексуалізації” є відкритими і дитина може бачити картинки, поведінку, чути певні слова чи образи сексуального змісту. Тому саме батьки можуть найкраще пояснити усі природні процеси!», – наголосили організатори лекції.

Захід відбудеться 25 вересня у ресторані «Мамонт» за адресою: м. Тернопіль, Площа Героїв Євромайдану. Триватиме лекція з 18:00 до 20:00 години.

Участь доступна лише за умови попередньої реєстрації: http://project838750.tilda.ws/parentstraining

Детальніше про подію за посиланням: https://www.facebook.com/events/338639727247578/ або за номером телефону:  097 211 32 09 (Ірина)


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська