Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Суспільне розповідає історії тернополян в проекті під назвою «Якби не карантин»

UA: ТЕРНОПІЛЬ розповідає історії тернополян під назвою «Якби  не карантин», в яких люди діляться тим, як змінилося їхнє повсякденне життя в умовах карантину.

Продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас  розповіла про ідею спецпроєкту: «Ми з командою думали про те, що хочемо розбавити інформаційний простір чимось, що би  заспокоювало людей, показувало, що попри велику кількість проблем, які з’явились через пандемію, є й позитивні речі. «Якби не карантин» – це історії тернополян та ті можливості, які в них з’явилися на карантині”, – йдеться на сайті місцевої філії Суспільного.

«У темні часи потрібні світлі ідеї та надійні друзі», – поділився тернополянин Роман Задорожний. У період карантину він намагається шукати гарні думки, частіше «перезавантажуватися» і мріяти. Тепер затятий мандрівник має більше часу на родинні посиденьки, які з дружиною й дітьми організовує, розкладаючи туристичний намет… просто в квартирі.

Повідомлення, що доведеться змінити звичний ритм життя і дотримуватися нових правил, рекомендацій та обмежень через карантин тернополянин Андрій Кір сприйняв спокійно. «Трохи будову підтягну за той час», – написав він у своєму профілі в фейсбуку. Тепер Андрій зі своїм мопсом господарюють у селі. Андрій садить смородину, мурує паркан, а пес Корж охороняє подвір’я».

Нові історії з цього проекту щодня публікують у фейсбуку на сторінці Суспільного в Тернополі.

Фото з сайту.


Мітки: , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська