Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Наші спортсмени знову серед лідерів

Спортсмени з Тернополя здобули «золоті» нагороди Кубка України з велосипедного спорту на треку.

У Львові завершились перші змагання з велосипедного спорту нового 2021 року. Кубок України з велосипедного спорту на треку завершився у Львові. Участь у змаганнях взяли 105 спортсменів з різних куточків України.

Повний комплект нагород здобув спортсмен з Тернопільщини, студент Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя Юрій Щербань, розповіли у Тернопільському осередку ГО «Федерація велосипедного спорту України».

Він став переможцем гонки «Омніум», срібним призером індивідуальної гонки переслідування 4 км та піднявся на третю сходинку п’єдесталу в командній гонці переслідування на 4 км.

Також золоту нагороду командного спринту здобув ще один тернополянин, студент коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ Артем Авдалян.

Велосипедисти є вихованцями Обласної дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом заслуженого тренера України Володимира Павелка.

 

 


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська