Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Відремонтують дорогу до Бережан

На Тернопільщині відбудеться довгоочікуваний ремонт дороги М-12 між обласним центром та Бережанами.

1 березня Служба автомобільних доріг у Тернопільській області підписала договір з підрядною організацією, яка виграла тендер на поточний середній ремонт автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка.

Як повідомили у пресслужбі САД, турецька компанія Onur відновить 47 км від Тернополя до Бережан.

“Ця ділянка – перший новий об’єкт Великого будівництва у 2021 році на Тернопільщині. Ремонт автошляху М-12 є пріоритетом президентської програми, адже разом з автошляхом М-04 він утворить новий маршрут, присвячений 30 річниці Незалежності. Траса М-30 пролягатиме від Стрия (Львівська область) до Ізвариного (Луганщина) і стане найдовшою в Україні. Загальна довжина дороги становитиме 1392,3 км”, – інформують в Службі автомобільних доріг.

Між Тернополем та Бережанами роботи стартують вже у другій половині березня. Заплановано, що техніка рухатиметься із села Підгороднє на захід. Частину робіт, як зазначив переможець тендеру, виконуватиме субпідрядна організація.

“Ділянка майбутнього автошляху М-30 Стрий – Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років”, – зазначають в  Службі автомобільних доріг.

 


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська