Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

Громада на Тернопільщині посилила карантинні обмеження

У Зборівській громаді збільшується кількість хворих на COVID-19 серед дорослого населення. На цьому наголосили під час засідання постійної комісії з ТЕБ та НС щодо карантинних обмежень в громаді. Станом на сьогодні у Зборівській лікарні перебувають 35 пацієнтів з COVID-19.

«Ситуація з киснем минулого тижня досягала критичних показників. Більшість хворих мають важку форму хвороби. У лікарні 46 ліжок, збільшити ліжкомісця можна максимально до 55. Медикаментів станом на сьогодні вистачає», – розповіли у Зборівській міській територіальній громаді.

Також зазначили, що знизились показники захворюваності серед школярів, дітей дошкільного віку та педагогів.

Під час засідання комісія ТЕБ та НС у Зборівській громаді вирішила:

– з 9 квітня заборонити роботу дитячих та ігрових кімнат, проведення там заходів;

– з 12 до 25 квітня перевести роботу закладів громадського харчування в роботу на виніс, заборонити масові заходи та розважальне дозвілля;

– заборонити роботу ринку на 14 квітня;

– продовжити карантинні обмеження для навчальних закладів до 19 квітня;

– продовжити карантинні обмеження для роботи інклюзивно-ресурсного центру та реабілітаційного відділення для дітей з інвалідністю, що діє на базі КУ «Центр надання соціальних послуг» до 19 квітня.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська