Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

На Тернопільщині підшуковують директора для одного з обласних музеїв

Тернопільська обласна рада оголосила повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора обласного музею Володимира Гнатюка у с.Велеснів.

“Оголосити повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора обласного комунального етнографічно – меморіального музею Володимира Гнатюка у с.Велеснів Монастириського району”, – йдеться в розпорядженні голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

Вимоги до кандидатів на посаду: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають брати участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення про конкурс подають документи на поштову (вул. М. Грушевського, 8, каб. 647, м.Тернопіль, 46021) та електронну (ovm@reg-adm.gov.te.ua) адреси Тернопільської обласної ради у встановлений строк. Довідки за телефоном 258607.

Конкурсний добір проводитиметься публічно.


Джерело | Тернопільська обласна рада

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська