Start up бізнес школа Тернопіль Замовлення реклами тернопільська область

По чому купуватимуть газ церкви Тернопільщини?

Відбулась оперативна нарада за участі представників церков і релігійних організацій області щодо укладення укладання договору на постачання природного газу релігійними організаціями з ТОВ „Газопостачальна компанія „Нафтогаз Трейдингˮ.
Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 жовтня 2021 р. № 1234-р „Деякі питання діяльності акціонерного товариства „Національна акціонерна компанія „Нафтогаз України” попередньо одобрив укладання договорів постачання природного газу релігійним організаціям відповідно до примірного договору ТОВ “Газопостачальна компанія „Нафтогаз Трейдингˮ.
Ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу для релігійних організацій становить 16 554,00 грн., що суттєво менше від ринкової ціни (станом на 20 жовтня 2021 ціна газу становить 40 000-45 000 гривень).

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська