Ресторатор із Тернопільщини Михайло Гросуляк показав у фейсбуці спаржу, яку виростив на своєму городі.
“Багато читачів в соціальних мережах просили показати як виглядає наша спаржа. Тож ось вона! Ми зробили фото її, коли ще була в землі та вже зірваної. Зараз колір нашої спаржі фіолетовий. Слід знати, що спаржа буває трьох кольорів. Біла – найцінніша. Фіолетова – середньої вартості. І зелена – найдешевша. Ми трішки поспішили, зняли агротканину, хвилювалися, щоб передчасно не вилізло багато спаржі. Тому вирішили зупинитися на фіолетовій. Спаржа – це джерело вітамінів. Вся Європа про це знає. Спаржа найцінніша серед усієї зелені, яка першою з’являється навесні. Тому я всім рекомендую, тим паче зараз, коли ми досі на карантині, вживати цей багатий на вітаміни продукт”, – написав він у соцмережі.
Фото з посту.
Мітки: вітаміни, гросуляк, зелень, спаржа, тернопільщина