Житель Тернополя поділився своїм методом приготування голубців

Депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула цікавиться кулінарією й практикує приготування різноманітних страв.

Цього разу він поділився власними секретами приготування голубців, яких за три години накрутив 5 кілограмів для заморожування.

 

“Підкажу: капусту, в рази швидше і простіше «відварювати» в мікрохвильовці; цибулю, ефективніше, не нарізати, а подрібнити на тертці; сіль варто брати чорну вулканічну, з Ісландії))) Не знаєте як до Ісландії втрапити і сіль купити)? Best Travels (Христина Шкула Наталья Кучерас ) допоможе)))”, – написав Андрій у своєму пості на фейсбуці.

 

н.м.


Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська