Мешканка Тернопільщини хотіла купити дитячу коляску, натомість втратила гроші

На Тернопільщині жінка хотіла купити дитячу коляску, натомість втратила дві тисячі гривень.

Жителька одного із населених пунктів Заліщицького району втратила гроші купивши неіснуючу дитячу коляску у інтернет-шахрая!

До Заліщицького відділення поліції звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, про те, що невідома особа шахрайським способом заволоділа її грошовими коштами у сумі 2000 гривень, які вона перерахувала за покупку дитячої коляски через Інтернет мережу. Гроші потерпіла перерахувала на банківську карточку, а замовлення так і не отримала.
Не дивлячись на численні попередження поліцейських про факти шахрайства, громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів. Правоохоронці знов нагадують громадянам про необхідність бути пильними.

Не поспішайте перераховувати гроші на номер абонента, телефонну картку або віддавати гроші незнайомій особі – усе це різновиди зухвалої злочинної схеми. Не довіряйте невідомим та перевіряйте усю надану ними інформацію.


Мітки: , , , , , , ,

Джерело | обласТь

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська