Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області повідомляє про сальмонелу, виявлену в імпортованих з Польщі напівфабрикатах – заморожених курячих стріпсах.
«Виявлено Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g) і Enterica ser. Infantis (presence 25/g) в заморожених маринованих курячих стріпсах з Польщі (виробництво: Polskamp S.A., PL 14170610 WE, Duchnow, зберігання: Pago Sp. z o., PL 14321108 WE, Blonie), що експортувалися до країн Європи та України (ПМП «Вінтер» м. Луцьк вул. Лідавська,1; та ТОВ «М’ясний торговий дім» м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34)», – повідомили в Держпродспоживслужбі.
Про випадки виявлення даного товару в обігу на Тернопільщині громадян просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).
Як повідомляла “ОбласТь”, Держпродспоживслужба Тернопільщини попереджає про небезпечний компонент, виявлений в цукерках.
о.р.