До уваги тернополян! З Польщі надійшло м’ясо механічної обвалки, у якому виявили сальмонелу

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 18 грудня  2020 року № 2020.5496-fup6 стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Infantis (presence 25/g) в замороженому курячому м’ясі з гомілок, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), яку експортували до України – партія 21 000,0 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вукл. Фосфорна 8/4, м. Дніпро, 49102).

Просимо повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного продукту в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).


Джерело | ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська