Тернопільський технічний університет відвідали представники Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» – куратори бази практики студентів ТНТУ.
«Натхненні традиціями італійської кухні цього разу учасники майстер-класів самі готували та презентували середземноморські страви. Адже набуття фахових компетентностей є передумовою проходження студентами виробничої практики в готельних та ресторанних комплексах південного італійського узбережжя», – розповіли у виші.
Після проходження онлайн курсів італійської мови, запропонованих Асоціацією-партнером, учасники продемонстрували достатній рівень знань та змогли представити власні кулінарні витвори, використовуючи професійну лексику.
Серія майстер-класів завершилась співбесідою італійською мовою з головою Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» Паоло Брешиа та підписанням контрактів.
Тож студенти-практиканти групи «ТНТУ- UCM Італія 2021» уже знають, де саме вдосконалюватимуть практичні навички впродовж усього літа.







