У рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування розпочалися тренінги для підвищення кваліфікації шкільних кухарівобласті. Навчання для ,,агентів змін” реформи шкільного харчування проводять тренери закладів професійної та фахової перед вищої освіти області – майстри виробничого навчання за професією ,,Кухар”.
Загалом у ДПТНЗ ,,Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі”, ДНЗ ,,Вишнівецький професійний ліцей”, ДНЗ ,,Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою”, Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола кваліфікацію підвищуватимуть кухарі шкіл Збаразької, Зборівської, Шумської, Лановецької, Кременецької, Козівської, Підгаєцької міських рад, Великоберезовицької, Великобірківської, Вишнівецької, Підволочиської Козлівської селищних рад, Купчинецької, Підгороднянської, Борсуківської, Скориківської сільських рад.
Навчання для кожної групи кухарів відбуватиметься в рамках проєкту School Chef’s Training HubsDevelopment, триватиме три дні та охоплюватиме як теорію, так і практичні заняття.
Мітки: їдальні, підвищення кваліфікації, шкільне харчування