Із 5 червня в Україні відновлюється робота залів ресторанів і кафе.
Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило правила роботи закладів громадського харчування на період карантину. Про це повідомляє пресслужба відомства.
“Плануючи наступну вечерю з родиною, будьте обачливі. Передусім ознайомтеся з обмеженнями, які зберігаються на період карантину”, – йдеться у повідомленні.
Про правила безпечної поведінки при відвідуванні закладів ресторанного господарства нагадує й Тернопільський обласний Центр громадського здоров’я
Ці правила стосуються, як клієнтів, так і працівників та власників кафе і ресторанів.
Заклади громадського харчування повинні забезпечити:
– перевірку температури усіх працівників перед початком зміни, а також клієнтів;
– на вході до закладу мають бути антисептики;
– персонал повинен бути в захисних масках та рукавичках;
– відстань між столиками має бути 1,5 м;
– відсутність черг;
– одноразові або безконтактні меню.
Інші важливі вимоги – за посиланням: https://cutt.ly/hyCCcYJ
Детальна інформація на сайті
https://covid19.gov.ua
Гаряча лінія
0 800 505 840
0 800 505 201
Як повідомляла “обласТь”, ТЕРНОПІЛЬЩИНА ГОТОВА ДО ЧЕРГОВОГО ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ З 5 ЧЕРВНЯ