На Тернопільщині тривають курси підвищення кваліфікації кухарів

З 25 червня на Тернопільщині розпочалися курси підвищення кваліфікації кухарів закладів загальної середньої освіти.  Навчання проводять на базі закладів середньої освіти, серед них:

  • Вишнівецький професійний ліцей;
  • Тернопільський професійний коледж з посиленою військово та фізичною підготовкою;
  • Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі;
  • Чортківське вище професійне училище;
  • Галицький фаховий коледж.

Курси підвищення кваліфікації кухарів Тернопільщини відбувається в межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування.

«Ми хотіли показати кухарям, що корисну та смачну страву не обовʼязково готувати на високоякісному обладнанні. Це можна зробити й на звичайному, яке є у всіх закладах освіти Тернопільщини. Завдяки цим курсам кухарі зможуть по новому підійти до створення корисного та якісного меню для дітей», – зазначила директор департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА Ольга Хома під час брифінгу в медіацентрі.

Друга хвиля підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти проходитиме у серпні. Після завершення навчання працівники харчоблоків отримають сертифікати.


Мітки:

Джерело | Тернопільська ОВА

Тернопіль Теребовля Бучач Заліщики Борщів Чо р тків Г у сятин Підв о ло- чиськ Ланівці Збараж Шумськ К ременець К озова Бережани Підгайці Зборів Монасти- риська