Для кулінарії спеції – це цілий світ. Різноманітний, ароматний і часто зовсім незнайомий. Спеції посилюють смак страв, відтіняють, розкривають, творять магію – потрібно тільки правильно їх використовувати.
Письменники також використовують кулінарні метафори, аби надати своїм літературним шедеврам необхідного “смаку”.
Підбірка книг із присмаком спецій діє у відділі міського абонемента Тернопільської обласної бібліотеки для молоді (1-й поверх).
Читаючи їх, смакуйте “Шоколад із чилі”, “Мигдаль для серця”, “Чебрець в молоці”, “Каву з кардамоном”, “Імбир для душі”, “Сіль для моря”, “Теплі історії з корицею”, відчуйте “Мелодію кави у тональності кардамону”.
Нагадуємо, що бібліотека відновила книговидачу та працює із понеділка до п’ятниці з 10 до 18 години.