Відомий ресторатор із Тернопільщини Михайло Гросуляк поділився у фейсбуку фото та відео зі своїх спаржевих грядок.
“Це наш з дружиною невеличкий домашній город, де ми вирощуємо органічну продукцію для наших ресторанів. Ми зараз якраз на полі, де в нас посаджена спаржа. Ось під цими бугорками, які підгорнуті, знаходиться спаржа. Вона ще в сплячому стані. Зараз ми накриємо її агроволокном, щоби появилося початкова біла спаржа. А потім, коли відкриємо агроволокно, проросте зелена. Це така технологія, – написав у своєму профілі Михайло Гросуляк. – Я рахую, що на сьогоднішній день вигідніше вирощувати спаржу, бо вона коштує 300-400 гривень. І це найсвіжіший зелений продукт весни”.
Відео за посиланням: https://www.facebook.com/grosulyak/videos/pcb.1565407680281010/1565406656947779/?type=3&theater
Фото з посту М. Гросуляка.